Hálózatkiépítés és tűzfalak beüzemelése


Vállaljuk irodák, irodaházak, telephelyek közti hálózatok kiépítését, átalakítását és javítását, a végpontok rack szekrénybe való kivezetését és patch panelre történő kifejtését. Foglalkozunk kábeles és vezeték nélküli megoldásokkal is. Az Internetmegosztásra alkalmas eszközöket az egyszerű routertől a komoly biztonságot nyújtó tűzfal beüzemeléséig elvégezzük, melyeknek természetesen ránk bízhatja összeállítását, megvásárlását, illetve a telepítési és konfigurálási feladatait is.

Rutinosan kezeljük továbbá a nagyvállalati környezetben előforduló, menedzselhető switcheket, SAN hálózatot építünk ki szerverek kiszolgálására, mindezt úgy, hogy folyamatosan működő, hibatűrő redundanciával alakítjuk ki az összes, a vállalat szempontjából kritikus informatikai hátteret, hogy az folyamatos működést eredményezzen. Megtervezzük és kiépítjük szerverszobájának elrendezését, az optimális rack szekrény méreteket, a megbízható klimatizálást és a központosított szünetmentes tápellátást is.

Ha esetleg vállalkozása különböző telephelyekkel rendelkezik, szüksége lehet egy egységes virtuális magánhálózat kialakítására (VPN-re), hogy az egymástól akár több száz kilométerre dolgozó munkatársak is elérjék a mindannyiuk számára fontos fájlokat, alkalmazásokat. A D-Digital Kft. ezen a területen is felkészülten áll az Ön rendelkezésére, hiszen már számos megrendelőnk alkalmazza ezt a rendkívül praktikus, biztonságos és nem utolsó sorban költséghatékony megoldást.