Rendszergazdai feladatok


Míg régen alapvetően adatrögzítésre használták az első számítógépeket, addigra manapság már a munka számos területén kell velük szűkégszerűen együtt dolgoznunk. Egy cég életében szinte már olyan fontos munkaeszközzé váltak, akár a telefon.

Emiatt természetesen elengedhetetlen lett a jó és megbízható számítógépes hálózat kiépítése és a magas fokú informatikai támogatottság megléte. Ideális helyzetben az adott cég rendelkezik egy tűzfallal ami védi a munkaállomásokat a külső támadásoktól, illetve a kiszolgálás mértékétől függően egy vagy több szerverrel, melyek képesek ellátni a belső hálózatot számtalan olyan funkcióval, ami a munkát megkönnyíti és átláthatóbbá teszi. Ilyenek például a saját fájl-, levelező-, WEB-, VPN-, illetve FTP szerver kialakítása, központosított vírusirtó motor, CRM (ügyfélkapcsolat-menedzsment) rendszer vagy saját Intranet bevezetése.

Cégünk vállalja az Ön jelenlegi informatikai hátterének átvilágítását és rámutatunk, milyen módon lehet azt optimalizálni, hatékonyabbá és biztonságosabbá tenni. Feltérképezzük az esetleges gyenge pontokat és ajánlatot teszünk a hibátlan munkakörnyezet kialakításához szükséges teendőkre.

Rendszergazdai tevékenységünk alapvető része a munkaállomások karbantartása és folyamatos felügyelete beleértve a vírusirtást, adatmentést és az alkalmazások frissítéseinek telepítését továbbá a számítógépet túlzottan terhelő programok, vagy esetleg hibás alkatrészek felderítését. Fellépő problémáit gyorsan és precízen orvosoljuk, megállapodásunk szerint, akár 1 órán belüli kiszállást tudunk biztosítani. Természetesen szolgáltatásaink szerves részét képezik a különböző távmenedzsment szoftverekkel elvégezhető feladatok, melyekkel szinte azonnal orvosolni tudjuk problémáját, mindezt jelszóval védet, titkosított kapcsolaton keresztül.

A fentieken kívül felhívjuk figyelmét cégének további fejlődését célzó fizetős, vagy ingyenes alkalmazásokra, illetve az adatbiztonságot és a folyamatos munkát lehetővé tevő berendezésekre, mint például szünetmentes tápegység, napi kazettás, vagy külső merevlemezre való mentés, illetve adattükrözés.

Mi alkalmazkodunk az Ön igényeihez. Ön elmondja mire van szüksége, mi megmondjuk mi a legjobb ár/érték arányú megoldás amivel az kivitelezhető.