Programozás


Manapság rengeteg hasznos, a nagytöbbség által alkalmazható program létezik, mely a legtöbb cég igényeit tökéletesen kielégítik. A korábban jellemzően “fizetős” piacra a dinamikusan fejlődő ingyenes alkalmazások is betörtek, így még több lehetőség adódik a szükséges szoftvereszközök kiválasztására, melyre tanácsadási szolgáltatásunk keretében állunk rendelkezésére.

Több esetben azonban szükséges egy teljesen egyedi, személyre szabott alkalmazás elkészítése, mely speciális feltételeknek, különböző cégek egyedi szokásainak kell megfelelnie. Bár manapság egyre több ilyen jellegű fejlesztés kezd áttérni a web alapú működésre, ez mégis a hagyományos holnapkészítéstől külön kezelendő szolgáltatás. Ebben az esetben a hangsúly sokkal inkább átterjed a grafikai elemekről a praktikus felhasználás aprólékos részleteire kiterjedő fejlesztésre, hiszen ezen alkalmazások jellemzően belső célra készülnek, ahol a gyors, megbízható, többek által is párhuzamosan használható termék a végcél.

Ilyen program lehet például egy belső Intranet kialakítása, ahol a cég dolgozói maguk képesek a különböző folyamatok lemodellezésére, illetve saját jogosultságuknak megfelelően tudják formálni és információval ellátni a cég központi adatbázisát. De ilyen alkalmazás elkészítését igényelheti egy raktár, vagy ügyfélkezelő program is, mely olyan beviteli mezőket, lekérdezéseket, termék- és árkapcsolások kezelését végző számításokat tartalmaz, melyeket az átlagos felhasználásra készített már létező programok nem tudnak elvégezni.

A D-Digital Kft. munkatársai magas szinten foglalkoznak a személyre szabott programok elkészítésével, továbbá képesek vagyunk különböző hardvereszközöket (pl. vonalkód leolvasó, vagy SMS küldésre alkalmas GSM adapterek) integrálására is annak megfelelően, hogy ügyfeleinknek milyen igényei vannak.

Minden megrendelőnknek más és más elképzelése van arról, milyen feladatokat kell ellátnia cége számára egy személyre szabott alkalmazásnak. Nyílván Önnek is meg van a maga elgondolása. Keressen fel minket bizalommal és ossza meg velünk, mi pedig megvalósítjuk azt!